Over for this time

tildemalmo-1391tildemalmo-1394

Hela påskhelgen försvann otroligt fort förbi, men så mycket jag hunnit med. Skärtorsdagen jobbade jag hela dagen, och dagen efter kom mamma och pappa hem från fem dagar i Prag. Vi myste med en riktig påskmiddag tillsammans och Marlene kom och umgicks med oss. Lördagen startade med en timme i gymmet med Marre och resten av dagen lyste solen så fint. Fortsatte dagen med Marre och gick en 11kms promenad innan solen gick ner och det var middagsdags. Spelade spel med familjen och stannade inne resten av lördagen. Igår var det söndag och den årliga påsklunchen hos farmor, långpromenad och Johan Falk filmen i soffan innan ögonen vägde tungt. Sist ut men en av dom bästa påskdagarna var idag, hotellfrukosten var ljuvlig och väldigt uppskattad av hela familjen, en tur till Ikea för att titta på nytt kök och sedan fyra timmars jobb. Min eftermiddag hann jag både köra slut på överkroppen i gymmet och sedan spinna intervaller en timme. Mammas goda tacopaj ligger i magen och jag känner mig både mätt, nöjd och trött, imorgon är det tisdag och den dagen ser jag också fram emot.

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>