Thats the way it is

31032013-tildemalmo-0016  31032013-tildemalmo-0023 31032013-tildemalmo-0024

Tredje dagen med strålande sol, underbart! Har varit iväg till min (känns fortfarande väldigt konstigt att säga min..) lägenhet för att ta lite mått, kolla in hur den såg ut och vad som behöver göras. Kan inte vänta tills jag får sätta igång med rusten! Väl hemma igen slog jag mig ner i solstolen på balkongen och njöt av värmen ett par timmar. Nu har jag precis duschat och ska strax iväg på den årliga påsklunchen hos farmor. Hörs senare!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>